koffiezetapparaat

Belangrijke kenmerken die uw nieuwe koffiezetapparaat moet hebben

Wil een koffiezetapparaat ‘de kwaliteit halen’ in onze keuken, het moet veelzijdig zijn. Soms hebben we haast en pakken we een kopje als we de deur uitgaan. Soms zijn we op ons gemak en malen we onze eigen koffiebonen. Soms zijn we één; soms zijn we veel. Mijn koffiezetapparaat moet net zo flexibel zijn als mijn drukke levensstijl.
Een tip voor het kiezen van welk koffiezetapparaat: laat geen grote woorden en leuke trucs je verkopen op een koffiezetapparaat.
Gebaseerd op de eerder genoemde schat aan koffiezetapparaten in ons huishouden, hier zijn mijn ongetwijfeld 5 must-haves om op te letten bij het kopen van een nieuw koffiezetapparaat.

Temperatuur

Koffieliefhebbers weten dat temperatuur cruciaal is bij het zetten van koffie. Over het algemeen tussen 195 F en 205 F (hoe dichter bij 205 F, hoe beter). Als je hoger naar het kookpunt gaat, verbrand je je koffie. Als het water niet heet genoeg is, zal het de koffie niet goed uit de gemalen bonen halen. Maar als de koffie eenmaal gezet is, is de temperatuur puur een kwestie van smaak.

De Extreme Brew heeft een unieke warmte-optie met drie standen, waardoor koffiedrinkers de mogelijkheid hebben om de karaf regelmatig, heet en extra heet te houden, voor de perfecte temperatuur mok koffie.

Snelheid

Ik had een tijdje een espressomachine in de keuken en dacht dat het ding van dromen zou zijn. Ik werd ’s ochtends in het weekend wakker en maakte kopjes cappuccino of lattes voor ons en we zaten te genieten van onze op maat gemaakte drankjes. Wat een lach. Ik heb nooit tijd om bonen te malen, melk te stomen, koffie te persen, schoon te maken en te herhalen. Ik heb koffie nodig. En ik heb het snel nodig. Zelfs veel koffiebrouwers kunnen wat lijkt op de halve ochtend alleen maar om een ​​pot te zetten.

Dit koffiezetapparaat is 25% sneller voor die ochtenden dat je gewoon niet kunt wachten om de deur uit te komen. Met de koffiezetpauze kunt u het koffiezetten ook onderbreken om te genieten van een kopje voordat het koffiezetten klaar is.

Gemakkelijke, handige bedieningselementen

Ik zou letterlijk tientallen opties kunnen noemen die je op koffiezetapparaten kunt vinden. Maar het gaat er echt om dat u de opties vindt die u nodig heeft zonder te overdrijven. Hoe complexer het koffiezetapparaat, hoe duurder het zal zijn. Kritiek op mijn lijst:

• een starttimer voor het koffiezetten van 24 uur zodat ik mijn koffiezetapparaat de dag ervoor kan instellen
• een zelfreinigende optie om kalkaanslag te beheersen
• een instelling van 1-4 kopjes voor die momenten waarop u geen volle kan koffie nodig heeft
• een automatische uitschakelknop zodat u het huis kunt verlaten en u geen zorgen hoeft te maken dat u naar een huis ruikt dat naar verbrande koffie ruikt
Dit koffiezetapparaat heeft alle vier deze bedieningselementen zonder al te ver overboord te gaan met dure toeters en bellen.

Brouwsterkte

Hoewel dit technisch gezien een controle is, weeg ik kracht als een geheel eigen categorie. Afhankelijk van hoe laat het is of welke dag van de week, zal ik vaak van gedachten veranderen door de sterkte van de koffie die ik zet. De koffiezetsterkte stelt me ​​in staat om de intensiteit van de koffiesmaak die ik verkies en mijn koffie Regular of Bold te regelen.

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *