koffiemachines

Beste koffiemachines om te kopen in 2020

Dus, waar moet u uw zuurverdiende geld investeren? Om u te helpen de beste koffiemachine te krijgen (en daarmee de beste opkikker voor thuis), werken we samen met het Hearst Institute om de beste koffiemachines op de markt te verzamelen. Hier zijn er voor elke smaak en elk budget.

Slimissimo Volautomatische Bean-to-Cup koffiemachine

De Slimissimo is de beste keuze voor espressodrinkers en schuimt geen melk op voor speciale koffiesoorten, maar produceert wel een rijke en volle shot. Het haalt ook uitstekend de genuanceerde smaken van koffie naar voren. De automatische reinigings- en ontkalkingsfuncties maken het onderhoud bovendien eenvoudig.

Cup capaciteit: 1
Capaciteit watertank: 1,1 liter
Krachtcontrole: Ja
Druk (bar): 19
Melkopschuimer: Nee

Smeg ECF01 koffiemachine, roze

Deze slanke espressomachine is verkrijgbaar in zeven kleuren en past comfortabel in elke keuken. Het stoomt ook goed melk, dus het is geweldig voor cappuccino’s en lattes, en onze espresso’s waren smaakvol met een dikke crema. Het wordt echter niet geleverd met een melkkan, dus die moet apart worden gekocht.

Cup capaciteit: 2
Capaciteit watertank: 1 liter
Druk (bar): 15
Melkopschuimer: Ja – stoompijpje
Melkkan inbegrepen: Nee

Creatista Plus koffiemachine van Sage, roestvrij staal

Deze koffiemachine presteert niet alleen goed, maar staat ook geweldig op het aanrecht. Koffie is ook volledig aanpasbaar, met 11 temperatuurinstellingen en acht textuurniveaus. Tijdens tests waren shots smaakvol en de geproduceerde hete melk was perfect fluweelzacht en glanzend.

Capaciteit watertank: 1,5 liter
Melkopschuimer: Ja – automatische opschuimer
Type pod: de originele Nespresso-pads
Programma’s: Espresso, grote espresso, ristretto, macchiato, cappuccino, latte, flat white, warm schuim

Modo Mio Desea koffiemachine, zwart

 

Bij deze koffiemachine draait alles om veelzijdigheid; dranken worden in de melkkan geschonken, die ook dienst doet als mok. Je kunt er ook drankjes zonder schenken, als je bijvoorbeeld zin had in een espresso. Het leverde geweldig werk met het produceren van genuanceerde en smaakvolle shots en het maakte geweldige koffie op melkbasis.

Capaciteit watertank: 1,1 liter
Melkopschuimer: Ja – stoompijpje
Podtype: A Modo Mio
Programma’s: 8 – espresso, grote espresso, lange koffie, gratis dosis, cappuccino, cappuccino groot, macchiato, warme / koude opgeklopte melk

Siemens EQ3 Bean to Cup koffiemachine – zwart

Voor een bean-to-cup-model is dit van grote waarde. Het creëert een scala aan dranken met één druk op de knop en wordt geleverd met instelbare sterktecontroles. Er zijn ook tal van andere handige functies, waaronder automatisch reinigen en ontkalken en instelbare kopvolumeregeling. Bij tests leverde het smakelijke en evenwichtige shots op.

Cup capaciteit: 1
Capaciteit watertank: 1,4 liter
Krachtcontrole: Ja
Druk (bar): 15
Melkopschuimer: Ja – automatisch opschuimen

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *