Laden Evenementen

Dit jaar bestaat Stichting Opvang Pettings 10 jaar! Dit gaan we natuurlijk vieren. Niet omdat het al zo lang nodig is om dieren te redden, maar omdat er dus al duizenden dieren via Pettings een goed nieuw thuis hebben gevonden. Wat begon met een afgedankte hamster op een studentenkamer is nu uitgegroeid tot stichting, een eigen bescheiden opvangruimte in huiselijke sfeer waar we ontzettend trots op zijn. Dit willen wij vieren met iederéén die zich op welke manier dan ook betrokken voelt bij Pettings.

Omdat er in mijn huis maar beperkt de ruimte is, mogen we gebruik maken van het terrein van hondenspeeltuin bello aan de Gordelweg in Rotterdam, tijdens dit evenement is het dus geen hondenspeeltuin maar een locatie voor een gezellig feestje.

Er zal (veganistische) taart en snacks zijn, je kan bij de vrijwilligers van de speeltuin drankjes kopen en er zal een verkoophoek zijn met spullen voor jouw knaagdieren (er is weer genoeg spul verzameld voor verkoop door donaties 😉 ).

Je bent van harte welkom vanaf 17 uur. Als er meer details bekend zijn zullen deze in dit evenement geplaatst worden. Ik hoop jullie zaterdag 24 augustus te zien!