Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

WE HEBBEN ZOVEEL MOGELIJK MENSEN NODIG!!!

Op vrijdag 12 oktober 2018 staat Een Dier Een Vriend weer voor de poort van het BPRC! Dit is één van de grootste proefdierlaboratoriums met apen in Europa! Er zitten zo’n 1500 apen 24/7 opgesloten. Tot nu toe is gebleken dat er weinig tot geen resultaat is behaald met de proeven die ze doen in dit centrum en daarom willen wij dat de apenhel z.s.m. zijn deuren sluit.

De ene keer zullen we er staan langs de kant van de weg met spandoeken en protestborden om het personeel toe te spreken over hun gruwel praktijken en natuurlijk voorbijgangers te informeren, soms houden we een stil protest en de andere keer zullen we een ludiekere actie doen!

Het apencentrum staat hoog op de politieke agenda en de huidige minister van OC&W heeft toegezegd dat ze z.s.m. met 40% moeten verminderen en per direct geboorte beperking. Dit is een goeie eerste stap! Wij moeten er voor waken dat dit ook daadwerkelijk uitgevoerd wordt en de overige 60% ook naar een afbouw gaat.
Juist, daarom is het van belang dat wij als burgers van deze maatschappij laten weten dat wij willen dat de apenhel van Rijswijk z.s.m. zijn deuren sluit!!

Kortom de 1500 apen hebben JOUW hulp keihard nodig! Jij komt toch ook?