Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

De Cube of Compassion is een stille formatie waarbij wij afwisselend met een laptop of een bord met foto of tekst staan.
Wij laten beelden zien uit de veehouderij, slachterijen en van wakes bij slachterijen die door de Save Movement worden georganiseerd. De mensen in de Cube of Compassion dragen een zonnebril of een blinddoek. Zij trekken de aandacht van de voorbijgangers.
De outreachers, die er omheen lopen gaan in gesprek met de belangstellenden. Deze gesprekken willen wij op een open en vriendelijke manier voeren en vooral door vragen te stellen. Dat maakt dat belangstellenden gaan nadenken over hun ideeën en overtuigingen. Ook geven wij desgevraagd informatie en uitleg over de beelden. Wij gaan in principe voor de vegan boodschap maar wij zijn blij met iedere stap die iemand zet!

De actie duurt 3 uur, hierbij kun jij in de Cube of Compassion staan afwisselen met outreach en, als er voldoende mensen zijn, ook zo nodig een pauze nemen. Na de actie gaan wij meestal met elkaar iets eten en/of drinken want elkaar ontmoeten en beter leren kennen vinden wij belangrijk! Wil jij ook meedoen? Zet jezelf dan op ‘gaan’ en wij zien jou bij de actie! Deze gaat door als er minimaal 8 deelnemers zijn, méér is natuurlijk beter !

Er is ook VR van iAnimal beschikbaar.
Voor materiaal en kleding (t-shirts / hoodies / borden / blinddoeken / visitekaartjes / muziek) wordt gezorgd. Het zou fijn zijn als zoveel mogelijk vrijwilligers laptops en / of iPads meenemen. De beelden die wij tijdens de actie laten zien, zijn te downloaden via:

https://drive.google.com/drive/folders/1rrh7MkBp5qs9rzEyr0sYG5m3JLzS9GjG