Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Wilt u zich eens laten onderdompelen in luxe en genieten van een chic all-in* plantaardig 7-gangen diner in gezelschap van Big V Store founder Martha G. F. Visser? En tevens een bijdrage leveren aan onze Big V Store plannen? Dan is dit event echt wat voor u!

Over De Librije

In de wereld van De Librije vinden wij de veganistische keuken de meest uitdagende die er is. Chef Jonnie Boer is er dan ook lovend over: “Veganistisch koken is een feest, koks van mij staan te juichen als er vegetarische en veganistische gasten binnen komen”. Dat De Librije een passie voor deze keuken heeft, blijkt uit het feit dat het is uitgeroepen tot vegetariër-vriendelijkste sterrenrestaurant van Nederland.

Wat u verder nog wil weten:

Wat: 7 gangen diner, inclusief drankjes* (vegan wijn is mogelijk, maar wie is de BOB?)
Waar: De Librije, Spinhuisplein 1, 8011 ZZ Zwolle
Wanneer: Woensdag 13 februari, van 19:30 tot 22:00 uur*
Hoeveel personen: tot maximaal 16 plaatsen beschikbaar
Hoe: We zitten gezamenlijk aan de Chef’s Table, in het bruisende hart van De Librije met het zicht op de zwarte brigade in de keuken. Die voor ons een prachtig plantaardig 7-gangen diner staan te maken

Ontmoet de Big V Store Founder: In een ontspannen en gezellige sfeer kunt u kennismaken met de Founder van de Big V Store Martha G. F. Visser, maar ook zult u in contact komen met de andere gasten die de Big V Store een warm hart toedragen en interesse hebben in culinair en plantaardig genieten

Voor € 500,- Euro ontmoet u Big V Store Founder Martha Visser en krijgt u een plaats aan de Chef’s Tabel en kunt u genieten van een all-in (vegan wijn is optioneel) plantaardige culinair 7-gangen diner in sterrenrestaurant De Librije.

Normaal moet u bijna een half jaar van te voren reserveren!!

We zijn inmiddels met een groep van 11 gasten en er zijn nog maar een paar plaatsen over!

Hoe reserveer ik?

Koop via de Big V Webstore voor €500,- pp uw plek aan de Chef’s Table, de order bevestiging die u ontvangt is tevens uw toegangsbewijs! Vergeet niet uw telefoon nr. toe te voegen zodat de Big V Store je kan bereiken.

Wie weet tot 13 februari bij de Librije,

Lots of love,

Martha G. F. Visser

Founder Big V Store

* All-in is alleen geldig voor drankjes tijdens het diner, komt u eerder aan of wilt u langer blijven dan zijn de drankjes en hapjes voor eigen rekening!