Laden Evenementen

Op de prachtige plek van De Nobele Hoeve kun je op eerste Kerstdag, 25 december, plaatsnemen om te genieten van een heerlijk en feestelijk viergangendiner van De Gouden Radijs.

Het menu is nog een verrassing, maar het wordt sowieso heel erg lekker! Heb je een allergie? Laat het weten, dan wordt er voor gezorgd dat je lekker mee kunt eten.

Er is plek voor 24 personen, dus wacht niet te lang met inschrijven als je weet dat je mee wilt eten!
Wil je je inschrijven? Mail naar degoudenradijs@gmail.com.
Kosten: 40 euro.

Tot 25 december!

—–

De Nobele Hoeve is een plek die bewustwording wilt creëren op het gebied van welzijn van mens, dier, milieu en duurzaamheid. De Nobele Hoeve vangt verschillende dieren op, heeft een mooie Bed&Breakfast en organiseert verschillende vegan evenementen. Op deze dag krijg je naast het heerlijke diner ook een mooie rondleiding.

De Gouden Radijs verzorgt heerlijk, vers en zelfgemaakt plantaardig eten en maakt mensen wegwijs in de plantaardige keuken. Dit doet Marit met veel enthousiasme en liefde voor eten en leven. Van pita’s no-tuna salad tot penne met walnootpesto, van gefrituurde uienbhajis tot dadels gevuld met sinaasappelkaas, van chocoladetaart tot kokostruffels; de keuken van De Gouden Radijs is rijk aan kleuren, geuren en smaken!