Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Is er een mooiere manier om Valentijnsdag te vieren dan omringd door mensen die van mening is dat liefde voor IEDEREEN is, ongeacht seksuele geaardheid, genderideniteit, huidskleur, afkomst..? Wij van de Partij voor de Dieren Noord-Brabant vinden van niet, sterker nog, voor ons is het organiseren van deze avond echt een statement. Het statement dat het hijsen van de regenboogvlag een mooi begin is, maar nog lang niet genoeg. En waar maak je dat statement beter dan in Tilburg, dat inmiddels geroemd wordt om Roze Maandag tijdens de Tilburgse Kermis.

Luc Brants gaat ons op deze avond meenemen in de roze historie van Noord-Brabant, een verhaal met een lach en een traan. Luc heeft al boeken en artikelen hierover geschreven en is dus een echte expert. Daarna komt Ronald Mol van het initiatief #IKBENHETZAT aan het woord, en hij gaat de vertaalslag maken naar het heden, waarin er helaas ook in Nederland nog geweld wordt gepleegd tegen LHBTIQA+’ers. De avond wordt aaneen gepraat door Provinciale Staten en Waterschapskandidaat Cynthia Pallandt, zelf ook activist op gebied van liefde en seksualiteit. We hebben verder een fotohoekje ingericht waar je door een echte fotograaf jouw Valentijnsfoto (romantisch, activistisch, of allebei!) kunt maken.

Kom vanaf 20.00 uur binnenlopen, dan krijg je het eerste drankje van ons. Om 20.30 uur begint de lezing. Vanaf 21.30 uur is er gelegenheid tot napraten onder genot van een drankje (voor eigen rekening).

**Aanmelden kan via brabant@partijvoordedieren.nl**