Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Met een goed gevoel kunnen we terugkijken op een mooie editie van Music in the Greenroom zaterdag 9 februari. De volgende editie is bekend. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 6 april, de deuren gaan open om 17.15 uur.
We zijn trots mede te mogen delen dat de avond muzikaal zal worden ingevuld door niemand minder dan Aron Daze uit Nieuw Buinen. Deze formatie bestaat uit Arjan Plat en Nick van der Lei, ze zullen akoestische covers ter gehore brengen. Wederom is ervoor gekozen om mooie producten voor te bereiden waarbij wij met zorg onze groente en fruit af zullen nemen bij Super agf markten uit Musselkanaal. Zoals u bent gewend vanuit de eerste editie zal dit dier- en lactosevrij zijn.

Ondanks het feit dat de avond een vegan omlijsting kent zal er wellicht behoefte zijn aan glutenvrij of eten vanuit een diabetisch oogpunt. Schroom niet en geef dit bij het opgeven van uw reserveringsplek aan ons door. Wij zullen hierbij rekening houden.

Om de intimiteit van de avond te waarborgen zullen we er voor kiezen om maximaal 45 mensen toe te laten. De kaarten zullen 15 euro per persoon kosten en kunnen via messenger GertjanopdeKoffie worden doorgegeven. Ook kunt u een mail sturen naar gertjanopdekoffie@gmail.com.

Wees er snel bij want op dit moment loopt er een voorinschrijving waarbij het mogelijk is voor 10 euro per persoon kaarten te kopen. Dit kan tot 01 maart aanstaande!

Om een serieuze reservelijst te kunnen generen stellen we het op prijs wanneer u de aanmelding door hebt gegeven ook te komen. Wanneer dit niet zou lukken doen wij tijdig een beroep op een reservelijst waardoor we de plek kunnen reserveren voor een ander.

Wij hopen u 6 april te verwelkomen in de bibliotheek van Stadskanaal!