Laden Evenementen

Heb jij het voornemen om een plantaardig voedingspatroon te omarmen en te genieten van al dat lekkers wat de plantaardige keuken te bieden heeft? Of eet jij juist al enige tijd zo, maar wil je gewoon weten hoe je zo’n plantaardig voedingspatroon eigenlijk precies volwaardig samenstelt?

Dan wil je zeker aanwezig zijn bij deze proeverij waarin Lobke Faasen – Plantaardige Diëtist uitgebreid stilstaat bij de pijlers van een gezond plantaardig voedingspatroon! Want onder het genot van heerlijke gezonde vegan hapjes, word jij steeds wijzer en zelfverzekerder over de voedingskeuzes die je maakt.

WAT KAN JE VERWACHTEN?
Vanaf 19:30 uur ben je welkom en geeft Margarit – eigenaresse van Stichting de Nobele Hoeve – een rondleiding over het terrein en kun je kennis maken met de uit de bio-industrie geredde dieren.

Rond 20:15 uur staat er een tafel vol met lekkere 100% plantaardige en natuurlijk gezonde hapjes voor je klaar en kun je er onbeperkt van genieten. Terwijl jij van alles proeft, vertelt diëtist Lobke Faasen uitgebreid over gezond plantaardig eten. Zo legt ze uit waarom er zo veel tegenstrijdige informatie is over wat nou precies gezond is. Tegelijkertijd vertelt ze waarom we het antwoord op de weg naar gezondheid vinden in een voedingspatroon rijk aan planten. En natuurlijk is er aan het eind nog alle tijd voor vragen.

Het wordt een avond waarin de feiten worden onderscheiden van de mythen en jij vol zelfvertrouwen over je keuze voor een plantaardig voedingspatroon weer naar huis gaat. En natuurlijk met een volle buik van al dat lekkers.

Dus zet zaterdag 17 augustus in je agenda en reis af naar Stichting de Nobele Hoeve. Wees erbij en kom er achter waarom een plantaardig voedingspatroon geen voedingspatroon is op basis van tekorten, maar juist vol verrijkingen.

PRAKTISCHE INFO
De avond is 17 augustus 2019 en start om 19:30 uur.

Een ticket kost €30,- per persoon. Per verkocht ticket gaat €10,- direct naar Stichting de Nobele Hoeve en draag je dus bij aan het in stand houden van de mooie sanctuary van Margarit en de opvang van de dieren.

Opgeven kan door te mailen naar mail@lobkefaasen.nl. Zet in het onderwerp van het bericht: Proeverij de Nobele Hoeve

Hopelijk zien we je daar!