Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Wat vaker plantaardig eten is goed voor je gezondheid, onze planeet, een betere voedselverdeling en de dieren. Zoek je nog tips om meer plantaardig te eten? Met Try Vegan ontdek je stap voor stap hoe lekker, gezond en eenvoudig de plantaardige keuken kan zijn! Kom op 11 april naar de Try Vegan lezing van EVA Antwerpen in het Ecohuis. Onze vrijwilligers Wendy en Melissa geven geven je heel wat praktische tips in een inspirerende lezing.

Plantaardig, wat is dat precies? Hoe kan je kaas en melk vervangen? Kan ik dan nog wel uit eten? Het komt allemaal aan bod in een informele infoavond! Je krijgt ook een blik achter de schermen van deze vzw, die plantaardige voeding ook promoot in Antwerpen en omstreken.

Met een drankje en plantaardig hapjes is dit bovendien een unieke kans om vragen te stellen en om ervaringen uit te wisselen.

Prijs:
€5 (€4 op vertoon EVA-lidkaart)
Inschrijven graag vóór ma 8 april

Hoe inschrijven:
via https://goo.gl/forms/ActgLBKCUbDjYFXg1
Het aantal plaatsen is beperkt, dus snel zijn is de boodschap

Plaats en tijdstip
Do 11 april, 19u-21u
Ecohuis Antwerpen, Turnhoutsebaan 139, 2140 Borgerhout

*****

Try Vegan is een campagne van BE Vegan en EVA. Schrijf je alvast voor de campagne in via www.tryvegan.be en ontdek vanaf 1 april stap voor stap hoe lekker, gezond en eenvoudig de plantaardige keuken kan zijn. De campagne loopt van 1 tot 30 april.