Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

– VALENTIJN SPECIAL –

BIZAR GEZOND, ABSURD LEKKER EN EXTREEM PLANTAARDIG.

Wil jij deze Valentijnsdag eens écht ongegeneerd genieten? Heb je zin om samen geïnspireerd te worden en nieuwe dingen te leren over voeding en fitheid? Ben je benieuwd naar hoe je op een makkelijke manier het maximale uit je lijf en je leven haalt door plantaardig te eten? Kom dan op 14 februari 2019 naar het 3-gangendiner bij Plantastic! Health Hub!

Wij, Tom van Plantastic! Nutritional Coaching en YouTube kanaal VeganAnimal en Cilla van vegan health blog SquatCilla.nl, gaan samen met onze kok aan de slag om jou een onvergetelijke avond te bezorgen.

Wat kun je verwachten?

Je gaat genieten van een bijzonder Valentijnsdiner met een voor-, hoofd-, en nagerecht dat speciaal voor deze avond wordt gecreëerd door onze kok Janneke. Achter alle ingrediënten en gangen die op tafel komen schuilt een verhaal, waar wij je alles over zullen vertellen.

Uit welke ingrediënten bestaat je gerecht en wat doet dit allemaal voor je lichaam? Waarom is het gerecht dat voor je neus staat zo gezond? Welke vitaminen, mineralen en antioxidanten zitten erin? Op welke manier kan voeding een positieve bijdrage leveren aan je dagelijks leven? En last but not least: welke elementen zorgen voor een smaakexplosie?

Tijdens deze Valentijn Special krijg je interessante, snackable info, die draait om inspiratie, gezelligheid en ontspanning. Daarnaast is er tussendoor voldoende tijd om vragen te stellen over alles wat te maken heeft met voeding, sport, gezond(er) leven of een fitte lifestyle. Na deze lezing weet je precies hoe je thuis op een makkelijke manier zelf aan de slag kan om je eten gezonder én lekkerder te maken!

Hoe werkt het precies?

– Bestel via http://plantastichealthhub.nl/product/valentijnsdiner-lezing/ je ticket(s).
– Vervolgens krijg je direct toegang tot het downloaden van je ticket.
– Wij noteren je naam op de gastenlijst.
– Op = Op! Er zijn wederom een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wacht zeker niet te lang.
– Let op! Reeds gekochte tickets kunnen niet meer worden geannuleerd.

Wat, waar wanneer?

Datum: donderdag 14 februari 2019
Tijd: 18:30 – 21:00 uur (inloop 18:00 uur)
Locatie: Plantastic! Health Hub, Mariniersweg 64A in Rotterdam
Prijs: €45,-

We hopen jou te zien op 14 februari!

Tom, Cilla & Janneke