Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

In onze nieuwe workshop zul je leren hoe je 100% plantaardige zoete broodjes kunt maken. In het Frans wordt dit ook wel “viennoiseries” genoemd en daaronder vallen oa: croissants, chocolade broodjes, koffiebroodjes, Franse appelflappen en nog veel meer!
De basis van deze broodjes is Frans bladerdeeg en dat maakt het dus een heel veelzijdig product. Daarnaast is techniek heel erg belangrijk, die je bij ons in de bakkerij gaat leren!

Onder ons toezicht ga je zelf aan de slag om je eigen deeg, croissants en chocolade broodjes te maken, zodat je hier later thuis nog veel profijt van kan hebben en het recept kan herhalen wanneer je hier zelf zin in hebt!
En zo vlak voor Pasen lijkt ons dit de ideale gelegenheid..

Onze workshops worden in kleine groepen gegeven, zodat er meer persoonlijke aandacht mogelijk is.

Materiaal, ingrediënten, een receptendocument (met tips&tricks) en koffie & thee zijn inbegrepen in de prijs.

De workshop wordt afhankelijk van de deelnemers in NL/ENG verzorgd.