Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Welke mogelijkheden biedt koken met enkel groenten, fruit, noten, zaden en pitten? Zijn die voldoende om je honger te stillen? En is het wel gezond? Wat is veganisme eigenlijk en wat is een volwaardige plantaardige voeding? Hoe vervang je op een gezonde manier kaas en eieren? Heel veel vragen, met veel smakelijke en boeiende antwoorden!

Tijdens deze interactieve workshop ontdek je enkele basics van de fantastische plantaardige keuken. Je maakt zelf eenvoudige en tegelijk bijzonder voedingsrijke gerechtjes – tot zelfs hippe vegan fastfood. De seizoensgebonden ingrediënten die je gebruikt worden besproken en geanalyseerd: zo kom je te weten hoe ze je lichaam beïnvloeden en een rol spelen in het gezond houden van je cellen. Want: optimale gezondheid begint op cellulair niveau.

Dit mag je verwachten:
Lekker plantaardig koken met seizoensgroentjes – afhankelijk van wat de bioboer ons biedt
Gezondheid op cellulair niveau – wistjedatjes, suggesties om beter te eten, tips & tricks tijdens het koken
De plantaardige keuken, nét iets uitgebreider dan je denkt – de beste tips van de chef
Veel proeven! Wat je klaarmaakt, eet je op – of neem je mee naar huis

Schrijf je snel in want de plekjes zijn gegeerd!(indien je Paypal niet wil gebruiken stuur mij een mailtje voor andere opties) Aanmelden via Meetup.
Volg mij op Instagram #dadgoesvegan of Facebook; JeBentWatJeEet