Laden Evenementen

WORKSHOP “Geweldloos communiceren voor vegan advocates”

In deze workshop werken we met de principes van abolitionisme / veganisme, de richtlijnen en de praktijk van vegan advocacy plus de principes en de praktijk van geweldloze, gelijkwaardige communicatie. GC is een manier van afstemmen en communiceren waardoor je, ondanks verschillen en spanningen op de inhoud, constructief kunt blijven in het contact en de interactie met je (niet-veganistische) gesprekspartner. In de workshop leer je hoe je op een constructieve manier met vrienden, familie en collega’s en met de verschillende doelgroepen die je tegenkomt gesprekken voert over veganisme.

Constructief communiceren is niet alleen het effectief en ondubbelzinnig overbrengen van de inhoudelijke boodschap, maar gaat vooral om jouw persoonlijke houding en vaardigheden in het contact en interactie met de ander. Het effect van je boodschap wordt voor een groot deel hierdoor beinvloed.

De hoofdtrainer is Marieke Griffioen, zij is sinds 1998 werkzaam als coach en trainer op het gebied van (persoonlijke- en leiderschap) ontwikkeling en communicatie binnen tal van organisaties. Deze workshop geeft zij samen met co-trainers Menno Harsveld en Foppe de Haan.

Praktische Informatie:
Plaatsen: maximaal 14 deelnemers.
Kosten(dekkend): 15 euro p.p.
Er is koffie/thee,water en notitieblok aanwezig.
Lunch: eigen lunch meenemen – er is een warmte-plaat voor opwarmen van soep
Locatie: de trainingsruimte bevindt zich tegenover het station Soest (2 min. lopen).