Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Lekkere vegan leren koken met smaakvolle producten, dat ga je tijdens deze workshop doen.
Aan de hand van de recepten bespreken we de maaltijdopbouw van een uitgebalanceerde vegetarische maaltijd.
Waar let je op, wat is belangrijk, hoe beoordeel je de voedingswaarde en hoe ga je om met de verschillende smaken.
Lekker en gezond staat hierbij centraal waarbij we het uiterlijk niet uit het oog verliezen.
Uiteraard alles zonder dierlijke produkten.
We koken diverse gerechten met groenten, fruit, noten-zaden-pitten, granen, peulvruchten en zeewier.

De workshop start met een kopje thee en wat lekkers. Daarna bespreken we de receptuur en geeft de docent een korte kookdemo.
Aansluitend ga je in groepjes van drie met elkaar koken en samen eten.
Het menu is seizoensgebonden en bevat altijd een soep, hoofdgerecht en nagerecht.
Heb je een allergie, laat het ons weten, dan houden we daar rekening mee.

prijs: € 75 ,- inclusief recepten en ingrediënten
lokatie: Breda

De lessen worden gegeven door onze docent Marion Pluimes, zij is ook chef-eigenaar van Restaurant LOFF in Breda. (op een steenworp afstand van de kookstudio)
Aanmelden: stuur een email naar info@groenekookacademie.nl

#vegan #workshop #kookworkshop