Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Wil je leren hoe je zelf heel lekkere en gezonde spreads, broodbeleg, mayonaise en ketchup maakt? Alles zonder suiker, gluten, lactose, soja, E-nummers en veganistisch.
Wist je dat in een fles ketchup wel zo’n 45 klontjes suiker zitten? En ook in standaard mayonaise zit suiker…ha, maar het kan ook totaal anders en makkelijk ook.

Kom dan naar deze workshop in Zutphen/de Hoven.
Op deze dag leert Raw Food chefkok Regi Manthey je de lekkerste en gezondste spreads etc maken. Daarnaast krijg je tips over de inzet van verschillende keukenmachines. En er worden heerlijke hapjes met je zelfgemaakte spreads tijdens de workshops ‘getest’.

Breng 5 glazen potjes met schroefdeksel mee, van iedere recept mag je wat meenemen voor je eigen koelkast. Dat word smullen…
Een receptenboekje krijg je nadien natuurlijk ook mee naar huis.

Wanneer: zondag 3 maart 2019 van 13 tot ca. 16 uur
Waar: Baankstraat 38, 7205AW Zutphen
Bijdrage: 45 Euro
Opgeven: stuur een mail naar info@greenlittlekitchen.com

Volgende data: woensdag 17 april 2019 van 15 tot 18 uur.

Of maak een afspraak met min. 4 en max. 6 deelnemer!