Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Het Gezondheidsaspect is één van de grootste struikelblokken voor veel mensen om meer veganistisch te eten. Er is dan ook veel onzekerheid, en een overvloed aan gezever te vinden op het internet.

Tijd om het kaf van het koren te scheiden in deze workshop onder leiding van Gilles Dispersyn van In de keuken van…

Tijdens deze workshop gaan we samen dieper in op verschillende aspecten van dieet dat uit meer plantaardige ingrediënten bestaat en hoe jij deze op een makkelijke en gezonde manier in jouw leven kunt integreren. Welke vetstoffen gebruik je het beste? Welke ingrediënten gebruiken we beter niet? Hoe zit het nu met proteïnen en omega 3? Welke alternatieven bestaan er voor zuivel en in welke hoeveelheden eten we ze beste? Je komt het allemaal te weten tijdens de unieke workshop!

Samen koken we een op en top gezond een overheerlijk plantaardig menu en staan we stil bij alle ingrediënten die erin verwerkt worden. Van pizzabodems met bloemkool, gezonde tussendoortjes boordevol groenten en heerlijke comfortfood zonder schuldgevoel. Samen maken we groenten koning!

Prijs? €56 (inclusief avond kokkerellen, introductie en info over een plantaardig dieet en voeding, heerlijk menu)

—-

Vegan VANIER is een samenwerking om de wereld gezonder en duurzamer te doen eten. Groei NEST, Vegamuze, Vegantoise, ike uwa – healing power of nature, Vanier Gent slaan de handen in elkaar en organiseren de allereerste VEGAN VANIER workshopreeks. 10 workshops voor beginners tot experts. Van Budgetvriendelijk vegan en Vegan fiestje, tot Vegan voor Horeca en WasdaVegan ofwa?

Meer info www.groeinest.be