header-home-minder-hoog

01

02

03

Op World Vegan Day, de dag van VegFestNL, gaat veganevents.nl ‘open’. Het is een kalender die zo compleet mogelijk gevuld gaat worden met alle evenementen die gerelateerd zijn aan veganisme, van pot lucks, barbecutes, lezingen, proeverijen, demonstraties, open dagen en feestjes tot festivals.

De website biedt bezoekers op meerdere manieren informatie. Je kunt zoeken op soort evenement, datum en plaats. Wil je niet elke keer kijken op de website? Dan toont de nieuwsbrief je eens per week de nieuwste evenementen.

Ook voor organisatoren is het zeer interessant – het is toch fijn als het evenement waar je zoveel tijd en energie in steekt, goed bezocht gaat worden. Veganevents.nl kan daar op twee manieren een rol in spelen: je kunt je evenement op de kalender (laten) plaatsen èn je kunt kijken of er niet al te veel evenementen zijn op de dag die je in gedachten hebt.

Ben je ondernemer? Dan kun je via de agenda in de gaten houden of er evenementen zijn waar je graag met je bedrijf aanwezig wilt zijn.